Starity

20 éves rekordot döntött meg a Three Days Grace

2018. szeptember 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fennállásának 21. évfordulóját ünneplő együttes tagjainak van mit ünnepelniük.

hirdetés

A Loudwire hozta le nemrég, miszerint két évtizede fennálló rekordot döntött meg a Three Days Grace, miután a formáció legutóbbi kislemeze, az Infra-Red listavezető lett. Ezzel ugyanis 15-re nőtt a srácok No. 1-s kislemezeinek száma a Billboard Mainstream Rock Songs listáján, vagyis maguk mögé utasították a korábbi csúcstartó Van Halent.

Ha tizennégy éves koromban, amikor a garázsban zajoskodtam, azt mondod nekem, hogy egy nap miénk lesz a legtöbb listavezető dal Amerikában, tutira őrültnek nevezlek! Az ilyen sikerélmények soha nem egyénileg születnek. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a családunknak, melynek tagjai az első naptól kezdve támogattak minket; a rock rádiónak, ami eljuttatta a zenénket a tömegekhez; a kiadónknak; az iparágban dolgozó barátainknak, akik hittek a zenekarban; és legfőképpen köszönet illeti a mi hűséges rajongóinkat is, akik velünk tartanak ezen a csodálatos úton

– nyilatkozta a siker kapcsán Neil Sanderson dobos.

A Three Days Grace egyébként összességében véve hetven hetet töltött a Billboard listájának élén a fent említett Infra-Reden túl olyan dalaival, mint a Just Like You (2004), a Home (2005), az Animal I Have Become (2006), a Pain (2006), a Never Too Late (2007), a Break (2009), a The Good Life (2010), a World So Cold (2010), a Chalk Outline (2012), a Misery Loves Company (2013), a The High Road (2013), a Painkiller (2014), az I Am Machine (2015) és a The Mountain (2018).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek