Starity

A slágerlistákat is meg szeretné hódítani Tom Hardy

2018. szeptember 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mad Max sztárja korábban is álmodozott zenei karrierről, ami most talán valóra is válik.

hirdetés

Van egyáltalán olyasmi, amihez Tom Hardy nem ért? A válasz valószínűleg: nem. A színész a közelmúltban fejezte be a Marvel legújabb nagy dobásának, a Venomnak a forgatását, azóta pedig állítólag ráállt egy másik projekt megvalósítására, ami régi vágya volt: raplemezt készít. A munkában Sam Williams producer segíti Hardyt, aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Supergrass, a Plan B, a The Noisettes és Gaz Coombes.

Tom már gyerekkora óta óriási elhivatottságot érez a rapperi hivatás iránt. (...) Sam Williamsszel már a dalokat válogatják a lemezhez, teljes gőzre kapcsoltak

– nyilatkozta egy bennfentes a Metrónak.

A 41 éves filmsztár egyébként 1999-ben, Falling On Your Arse In címmel már készített egy válogatáslemezt, ami januárban került fel a világhálóra; 2011-ben pedig arról vallott a BBC-nek adott interjújában, hogy lemezszerződést ajánlottak neki tinédzser korában, de elutasította azt, mert úgy gondolta, színésznek jobb lesz, mint rappernek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek