Starity

Visszatér a High School Musical

2018. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: Christiina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Channel bejelentette, hogy 2019-ben újra visszatérnek a vadmacskák.

hirdetés
Visszatér a High School Musical

Idén már 10 éve, hogy véget ért gyermekkorunk egyik legkedveltebb és legmeghatározóbb filmes trilógiája a High School Musical, magyar címén Szerelmes hangjegyek. 

A Disney Channel bejelentette, hogy létrehozzák saját Netflix verziójukat ahol számos Disney filmet, valamint sorozatot lehet majd kedvünkre nézni. A High School Musical egy sorozat formájában fog visszatérni. Ám a szereplők mások lesznek, a helyszín ugyanúgy az East High lesz. A sorozat a High School Musical: The Musical címet fogja viselni és előreláthatólag jövő májusban lesz elérhető.

Tájékoztatásak szerint az első évad 10 epizódból fog állni. Minden epizód egy új és egy igazi HSM zenét fog tartalmazni. Olyan új szereplők középiskolai életét követhetjük majd végig, mint Ricky, Nini, E.J., Ashlyn és számos többi. Felröppentek a hírek, hogy Ashley Tisdale is szerepet fog kapni, mint a középiskola következő dráma tanára ám ezt még nem erősítették meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek