Starity

Nappaliba tömörfa bútort

2018. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

hirdetés

Ha új bútor, akkor mindenképpen a tömörfa bútor.

  • tartós,
  • hosszú az élettartama, 
  • az idő múlásával nem veszt fényéből (sőt ellenkezőleg)
  • többszöri költözést is túlél (a lapra szerelt faforgács bútorral ellentétben)
  • az apró sérüléseket gyorsan eltávolíthatja (a felület lecsiszolása és újra olajozása)

Ha nappali bútorról gondolkodik (dizajn bútor, rusztikus bútor, provence bútor, vidéki bútor) hálószoba bútorról (tömörfa franciaágyak), asztalokról (tömörfa étkezőasztalok) és székekről (étkezőszékek) mindig helyezze előtérbe a tömörfa bútort

A konyhába tömörfa asztalt és székekeket 

Hol is találkozzon többet a teljes család mint a tömörfa étkezőasztal körül. Pontosan az ilyen asztal volt, van és lesz a családi összetartás szimbóluma. Ha a fenyő asztalt választja, konyháját belengi a természetes fa illata, olyan lesz mintha az erdő közepén lenne. 

Az étkező és konyha elengedhetetlen kelléke a minőségi étkezőszékek. Annak érdekében hogy kényelmesen tudjunk rajta ülni, lényegesek az arányok. Fontos hogy tömörfából legyen, ez biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A butormirek.hu széles kínálatából biztosan tud majd megfelelő széket választani. Tiszta fa, mdern, bőr, stílusos, sárga, antracit vagy világos színű székeik közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. 

A hálószobába tömörfa ágyat 

A nappalit már berendezte, a konuhában szintén megvan az alap – az étkezőasztal és a székek, már csak az ágy marad ahol kényelmesen alhatunk. Hol is tudnánk a legjobban kipihenni magunkat mint a jó tömörfa ágyon. Figyelembe véve azt, hogy a hálószobában nagyon sok időt töltünk, az ágyunk fontos hogy minden esztétikai és minőségi elvárásoknak megfeleljen, kényelmes legyen és tökéletes přenést biztosítson. Ezeket az igényeket a tömörfa ágyak biztosítják. Nem csak a hálószobába ajálnjuk, de a gyerekszobába is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek