Starity

A Maroon 5 szórakoztatja a közönséget a 2019-es Super Bowl félidei szünetében

2018. szeptember 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes már aláírta szerződését a jövő évi amerikaifutball-bajnokság döntőjére.

hirdetés

Miután idén Justin Timberlake szórakoztatta a közönséget, jövőre a Maroon 5 kap lehetőséget, hogy bebizonyítsa: képes lekötni egyszerre több ezer sportrajongó figyelmét. Az E! Online hozta nyilvánosságra, hogy Adam Levine zenekarát érte a megtiszteltetés, hogy fellépjen a 2019. február 3-án, az atlantai Mercedes-Benz Stadiumban megrendezésre kerülő 53. Super Bowlon, mely sporteseményről élőben tudósít majd a CBS csatorna.

Az E! szerint több okból is érdemes lesz megtekinteni a Maroon 5 előadását: egyrészt az együttes számtalan neves előadóval dolgozott együtt a múltban – legutóbb Cardi B-vel a Girls Like You keretein belül –, akiknek felbukkanására számíthatunk; másrészt minden bizonnyal tiszteletét teszi a rendezvényen a frontember szupermodell felesége, Behati Prinsloo is lányaikkal, Dusty Rose-zal és Gio Grace-szel; ráadásul a formációnak lesz miből válogatnia a dalokat, hiszen 2002-es berobbanásuk óta hat, jobbnál jobb slágereket felsorakoztató stúdióalbumot jelentettek meg, melyekkel több ízben is beutazták a világot; ehhez pedig hozzájön, hogy az énekes The Voice-mentorként már tudja, miképp kell szórakoztatni a közönséget, így kínos pillanatokra biztosan nem kell számítanunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek