Starity

Molnár Tomi egy éve józan

2018. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Anti Fitness Club frontembereként megismert zenész a Facebookon vallott arról, mennyiben változott meg az élete az elmúlt tizenkét hónapban.

hirdetés
Molnár Tomi egy éve józan
Fotó: Instagram / Molnár Tamás

Molnár Tomi nagy lépésre szánta el magát egy évvel ezelőtt: belátta, hogy az alkohol és a drogok káros hatással vannak rá és az életére, ezért úgy döntött, leszámol a függőségeivel. Bár minden bizonnyal nem könnyű küzdelem áll a JETLAG frontembere mögött, nem panaszkodik, mi több, úgy gondol vissza az elmúlt hónapokra, mint élete legvidámabbjaira.

Fotó: Facebook / Molnár Tamás (screenshot)

Tomi a 2000-es évek közepén, az emo-hullámot megregadva, az Anti Fitness Clubbal robbant be a köztudatba és hatalmas népszerűségnek örvendett zenésztársaival együtt. A hirtelen jött hírnév és népszerűség minden bizonnyal hatalmas nyomásként nehezedett a vállára, ezért is választotta a „kikapcsolódásnak” azt a formáját, amelyiket, rajongói azonban nem is lehetnének büszkébbek rá, amiért elég erősnek bizonyult ahhoz, hogy másik utat válasszon és maga mögött hagyja a múlt démonait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek