Starity

Varga Viktor kitálal

2010. november 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik aranyhangú sztárjának elege lett a támadásokból; az Egyesült Államokban rendezné be otthonát, hogy megszabaduljon a rosszakaróitól.

hirdetés
Varga Viktor kitálal

Varga Viktort, a Csillag születik egyik legtehetségesebb énekesét támadások érték. Volt, hogy már késsel támadták, és az öltözködése miatt is kritizálták, de most minden aprócska részletet kitálal.

Mi az oka a folyamatos támadásoknak?

Amióta az eszemet tudom, folyton bámulnak az emberek az öltözködésem miatt. Az iskolában nem egyszer kaptam intőt azért, mert extravagáns ruhában ültem be órára. Volt, hogy frakkban jártam suliba, huszárnak öltözve, vagy éppen hosszú, kihegyezett bajusszal. Az utóbbi pár évben azonban már mindennapossá váltak a beszólogatások. Úgy tűnik, a fiataloknál kiveri a biztosítékot a stílusom, mert nemcsak durva megjegyzéseket tesznek rám, de még késsel is próbálnak megfélemlíteni.

Mi történt pontosan?

Egy többtagú banda csapott le rám. Eleinte csak beszólogattak, kritizálták az öltözködésemet, majd az egyik előrántott egy kést, gondolom, így akart rám ijeszteni, de szerencsére nem lett tettlegesség a dologból.

Lehet ez ellen tenni valamit?

Nem tagadom, jó néhányszor ezért költöztem el az albérleteimből. Tudom, hogy ezt magamnak köszönhetem, de olyan jó lenne, ha az emberek nem mások külsejével foglalkoznának. Szeretem az egyedi megjelenést, én így és a zenémen keresztül fejezem ki magam. Néha azért úgy érzem, legszívesebben Amerikába menekülnék. Nagyon szeretnék ott élni, mert az Államokban senki nem foglalkozik azzal, hogyan néz ki a másik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek