Starity

Ismét szülői örömök elé néz Min Sunye

2018. szeptember 22. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jött az örömhír, hogy az egykori Wonder Girls-tag, Min Sunye és férje, James Park harmadszorra is szülői örömök elé néznek.

hirdetés

Idén augusztus röppent fel a hír, miszerint Sunye (közel hat év inaktivitás után) újra reflektorfénybe kíván lépni. Később megerősítették, hogy a Polaris Entertainmenttel exkluzív szerződést írt alá, ám visszatérésének időpontja egyelőre még a jövő zenéje. Szeptember 21-én az ügynökség adta a rajongók tudomására, hogy a 29 éves idol harmadik gyermekével várandós.

Sunye harmadik gyermekével várandós; mindketten egészségesek. Jelenleg terhességére és a picire összpontosít, akit 2019 januárjára vár.

– olvasható a közleményben, majd kifejtették miért nem mondták el korábban az örömhírt:

Az ok, amiért nem osztottuk meg veletek a hír augusztusban [mikor leszerződött hozzánk] az az, hogy kettőjük egészsége volt számunkra a legfontosabb. Megértéseteket kérjük.

Továbbá elmondták, hogy a jövőbeli terveket később tárgyalják meg:

A papírok aláírása előtt Sunye tudatta velünk, hogy egy kis időbe telik mire munkába tud állni, hiszen várandós. A visszatérésével kapcsolatos terveket később vitatjuk meg.

Sun és James 2013-ban mondta ki a boldogító igent. Kapcsolatukból két kislány született: Hailey (2013) és Elisha (2016).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seonye Min (@seonye.m) által megosztott bejegyzés,

Augusztus óta elárasztották a negatív kommentek az előadó közösségi oldalait, s a rosszindulatú megjegyzések a hirtelen bejelentett várandossága kapcsán sem enyhűltek. Azonban nagyon sokan állnak ki mellette és támogatják.

A harmadik gyermekünk egy ajándék. Nagyon hálás vagyok, és örömmel osztottam meg veletek a hírt! Őszintén köszönöm azoknak, akik támogatásukat és gratulációjukat fejezték ki. Tisztában vagyok, hogy sok olyan cikk van, ami távol áll az igazságtól (soha nem jelentettem be visszavonulásomat) és a rólam szóló éles megjegyzésekkel is. De, mindenképp megtalálom a megfelelő időzítést, hogy megmutassam legjobb énemet és, hogy jó zenével köszöntselek titeket, s így minden szégyen nélkül hívhatom magam professzionális énekesnek. Köszönöm.

– írta Instagram-oldalán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seonye Min (@seonye.m) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek