Starity

Művészet otthon? Igen!

2018. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A művészet szebbé teszi az életet, és felpezsdíti a hétköznapokat. Ezt valaki a nagyok közül jelentette ki, és elmondhatjuk, hogy az illető pontosan tudta, hogy miről beszél.

hirdetés
Művészet otthon? Igen!

A művészet túlélt évszázadokat és évezredeket, és még mindig fontos szerepet játszik az életünkben, annak ellenére is, hogy manapság már teljesen más technológiákkal dolgozunk. Ezek az újdonságok elérték a művészet világát is. A változások viszont a mi javunkat szolgálják – ha klasszikus képet szeretnénk, akkor tetszés szerint választhatunk a modern faliképek, vagy a hagyományos, vászonra festett képek közül. Mi igent mondunk a művészetre! És Te?

Nem kell milliókat költenünk

Természetesen nem kell megvennünk a leghíresebb festők képeit, hiszen ezekért akár több millió eurót is elkérnek. Persze giccses, tíz perc alatt lefestett képet sem ajánlatos vásárolni. Meg kellene találni az arany középutat, vagyis olyan minőségi képet keressünk, amelynél nem kell túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk. Remek megoldás, ha olyan modern faliképek választunk, amely már új technológiával készült, és korszerű, attraktív mintákat tartalmaz. Az ilyen képek valóban esztétikusak, és nem terhelik túl a pénztárcánkat. 

Milyen mintájú képet válasszunk?

A mai piac telítve van modern mintájú képek százaival, tehát van miből választanunk. A választás során ne hagyjuk figyelmen kívül a belteret, amelyben majd el szeretnénk helyezni a képet. A nyugodt színekben pompázó nappalinkba egy visszafogottabb kép illik, amely egy szép tájat, virágot, vagy egy várost ábrázol. Ha viszont a szoba extravagáns stílusú, akkor bátran válasszunk vadabb motívumú képet.

Művészet mint dekoráció és csodás látvány

Az otthoni környezetbe beépített művészi elem esztétikus, ugyanakkor olyan dekoráció, amelyet minden kedves vendég megcsodál. A háromrészes faliképek roppant jó választásnak bizonyulnak, hiszen ebben az esetben remekül ötvözhetők a színek és a minták. Mindenesetre a képek még a 21. században is nagy népszerűségnek örvendenek. Kétség kívül megfelelő kiegészítőnek számítanak az Ön lakásában, vagy házában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek