Starity

Hotelmustra: Hotel Palace**** Hévíz

2018. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csank János edző szerint „ahhoz, hogy a pihenés örömét élvezhessük, el kell fáradni.” Azonban, nem meglepő módon: gyorskorunkban a túlterheltség már minden világrészen általános jelenséggé vált, ezért senkitől sem vitathatjuk el a jól megérdemelt töltekezés jogát, hiszen ki-ki a maga módján (lettlégyen szó akár szellemi munkáról, akár fizikairól) alaposan ki veszi a részét a rárótt kötelezettségekből, feladatokból.

hirdetés

A testi-lelki-szellemi tankfeltöltéshez igyekszünk a személyes beállítottságunkhoz legközelebb álló helyekre el-elruccanni. Van, aki aktívan szeret pihenni, mások inkább hagynák végre elernyedni a testüket, egy kis „luxustunyaság” beiktatása révén. Ez utóbbihoz kínál kiváló alkalmat a Hotel Palace Hévíz, ahol kiváló árak, gyors ajánlat és online foglalás lehetőségével várnak minden kedves kikapcsolódni, felfrissülni, relaxálni vágyó érdeklődőt. 

A Palace Hotel**** Hévíz szolgáltatásaival igyekszik az idelátogatók kedvében járni, hogy a szállodai pihenés nyugalmával megpermetezve, újult erővel, frissen, fitten, éberen és tettre készen vághassanak bele a hétköznapok teljesítményszomjas forgatagába. Mindennek megvalósítása érdekében távol áll tőlük a „bort iszik, vizet prédikál” attitűd, hiszen széleskörű és minőségi a választék, tudniillik: Wellness&Spa, étterem és kávézó, szépségklinika (Corat), gyógyászat és fodrászat (Fúria) egyaránt a „sok a munkanap kevés az ünnep” hatása alatt nyomottá, lankadttá, feszültté, bágyadttá és aluszékonnyá vált emberek „felpezsdített fokozatba” állított módon távozhassanak a hotel berkeiből. 

A beszámolók is arra hívják fel a figyelmet, hogy mindazok, akik itt töltötték (változó) egynéhánynaposra tervezett feltöltődésre szánt idejüket, elégedetten hagyták maguk mögött a szállodát, emlékekkel és élményekkel felvértezetten. 

Ilyen, és ehhez hasonló vélemények keringenek internetszerte a hévízi Hotel Palace-ról: tiszta, kényelmes, elegáns, ízletes ételekkel kedveskedik a vendégeknek, a személyzet figyelmes és segítőkész, számos érdekes hely közel esik a szálloda elhelyezkedéséhez. Aki pedig nem hiszi, járjon utána… szól a mesebeli bölcs szólás. 

Útravaló gyanánt, fogadják nyitott szívvel Bengt Danielsson (svéd antropológus és író) pihenéssel kapcsolatos meglátását, mely szerint:

Bármit alkotok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek