Starity

Aaron Carter úgy érzi, megtalálta élete szerelemét

2018. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes az Instagramon mutatta meg legújabb barátnőjét, akit máris élete szerelmének nevez.

hirdetés

Fotó: Instagram

Aaron Carter mögött nehéz évek állnak, ám most úgy tűnik, kezd egyenesbe jönni, amiben minden valószínűség szerint közrejátszik az is, hogy a megfelelő partner van mellette. Kedvesét az Instagramon mutatta be követőinek.

Végre megtaláltam életem szerelmét. Senki sem ért meg engem úgy, mint ő és soha senki nem mutatott irántam ilyen szeretetet. @lina_valentina tiéd a szívem örökre. A kapcsolatunk ugyan még új, de együtt fogunk megöregedni, családot alapítani. Délelgetni, becsülni és tisztelni foglak, és azzá a férfivá válok érted, aki mindig is lenni akartam, mert bebizonyítottad, hogy te is pontosan az a nő vagy, akire mindig is vágytam. Te vagy a fény, az álmom, bármi is történik, sosem mondok le kettőnkről, én királynőm. Szívem és lelkem minden porcikájával imádlak téged. Kapcsolatban élni nem könnyű, de szeretném ha tudnád, sosem szeretek ki belőled

– írta a közösségi oldalon az énekes.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek