Starity

A Hősök terén élvezte David Garrett a napsütést

2018. szeptember 27. 22:10   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rocksztárként ünnepelt hegedűművész-zeneszerző az október 10-ei budapesti Aréna-showját reklámozta a fővárosban.

hirdetés

Napjaink egyik legkiválóbb hegedűművésze, az annak idején csodagyereknek tartott David Garrett a magyar rajongók nagy örömére végre Budapesten is koncertet ad - október 10-én az Arénában.

Tegnapelőtt került ki a már négyévesen hegedülő sztár Facebookjára, Twitterére és Instagramjára, hogy éppen Budapesten élvezi a napsütést – miközben készségesen válaszol a riporterek kérdéseire.

Az idei év első felében porckorongsérv miatt hónapokig kényszerpihenőre szorult művész, aki kétszer is bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a világ leggyorsabb hegedűseként, ismét csúcsformában van.

A világszerte nagy sikert aratott Explosive Live! nevű crossover, azaz műfajkeverő turnéjának műsorában olyan slágereket ad elő együttesével, mint a Dangerous (David Guetta), a Viva La Vida (Coldplay), a Lose Yourself (Eminem), és olyan zenetörténeti klasszikusokat, mint a Kashmir (Led Zeppelin), a Live And Let Die (Paul McCartney), vagy a They Don’t Care About Us (Michael Jackson).

Filmzenék is hallhatók a repertoárjában, például a Let It Go/Legyen hó (Jégvarázs), és a Ghostbusters, azaz a Szellemirtók Oscar-díjra jelölt főcímdala.

A táncra csábító Nah Neh Nah (Vaya Con Dios) és a Zorba's Dance szirtakin kívül saját szerzemények is felcsendülnek a sokoldalú művész 154 éves Vuillaume-hegedűjén: többek között az Explosive, a turné "robbanékony" címadó száma, és a kalandfilmek ihlette Adventure Island.

A Purple Rain című Prince-slágert elektromos hegedűn adja elő, mindenhol frenetikus sikerrel.

A lázadónak kikiáltott virtuóz nemrég újabb tetoválást varratott magára, ezúttal a jobb alkarjának külső felére került rá egy koponya-rózsa kombináció – így ünnepelte visszatérését.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hamburg #davidgarrett #tattoo

David Garrett (@davidgarrettinsta) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek