Starity

Ismét kimondja a boldogító igent Ördög Nóra

2018. október 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 sztárja nyolc évvel ezelőtt ment hozzá fényképész párjához, akivel idén ismét fogadalmat tesznek egymásnak.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ördög Nóra (@ordognora) on

Ördög Nóra és Nánási Pál 2010-ben kötött házasságot, és akkor megfogadták: ötévente megújítják fogadalmukat. Erre azóta azonban nem került sor, hiszen mindkét fél nagyon elfoglalt a maga munkájával és a gyerekneveléssel, ám a közelmúltban bejelentették, még idén kimondják újra a boldogító igent.

A Bors értesülései szerint a sztárpár ismét titokzatos módon szeretné megejteni a nagy napot, vagyis a meghívottak egészen addig a pillanatig nem is fogják tudni, milyen eseményre hivatalosak, míg Nóri meg nem jelenik menyasszonyi ruhájában.

Nagy öröm lenne átélni mindazt, ami az esküvőnkön vett körül minket – ezek voltak életem legromantikusabb és legmeghatározóbb pillanatai. [A fogadalom megújítása] annak ellenére, hogy tervben van, még várat magára, viszont a lánykérést ismét átélhettem, Palkó ugyanis az eljegyzésünk ötödik évfordulóján újra megkérte a kezem

– nyilatkozta korábban a műsorvezető a secretstories.hu-nak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ördög Nóra (@ordognora) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek