Starity

Ismét apa lesz Szabó Győző

2018. október 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész kedvese, Rezes Judit második közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

hirdetés
Ismét apa lesz Szabó Győző
Fotó: Facebook / Szabó Győző

A Bors magazinnal tudatta elsőként a hírt Szabó Győző és Rezes Judit, hogy szülői örömök elé néznek. A pár állítása szerint a babát tervezték, érkezése 2019 február / március körül várható. A kismama bevallotta, december végéig még dolgozik, ezt követően a születendő babának szenteli majd életét, aki második gyermekük lesz Győzővel.

A Valami Amerika sztárja nem csinált titkot abból, hogy szívesen bővítené még tovább a családot a jövőben. Ugyan még nem biztos és a szerelmeseknek nem is számít a baba neme, de ha érzéseik nem csalnak, ismét fiúgyermeket „hoz majd a gólya”.

Rengeteget dolgozom, de muszáj lesz kicsit visszavennem a tempóból, mert Judit és a kicsi mellett kell lennem. A terv az, hogy amíg nem érkezik meg a baba, addig minden területen életmódváltásba kezdek. Kicsit többet mondok majd nemet a munkára, és magammal is többet foglalkozom a jövőben. Étrendet, sőt életmódot váltok, mert egészséges és hosszú életű édesapa szeretnék lenni, hogy minél többet lehessek a gyermekeimmel

– magyarázta Győző.

Fotó: Facebook / Szabó Győző

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek