Starity

Justin Biebernek bűntudata van Selena Gomez miatt

2018. október 15. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Baby előadója mégsem lépett túl exén, és fáj látnia, hogy egykori szerelme szenved.

hirdetés

Néhány napja került nyilvánosságra, hogy egészségügyi állapotának romlása miatt ismét kórházba került Selena Gomez. Az énekesnőnél olyan alacsony fehérvérsejtszámot állapítottak meg, ami aggodalomra adott okot, ráadásul Selena mentálisan sincs jól, ezért is döntött úgy, hogy részt vesz egy terápián. És hogy hogyan érzi magát most? Egy ismerőse elárulta:

Selena megkapja azt a fajta segítséget, amire szüksége van. Már most jobban érzi magát, mint a múlt héten.

A hír természetesen Justin Bieberhez is eljutott, aki bár nem tartja a kapcsolatot Selenával, a legjobbakat kívánja neki és barátként most is folyamatosan aggódik miatta.

Justin és Selena már nincsenek kapcsolatban egymással, de amikor Justin szembesült a hírekkel, nagyon aggasztónak találta azokat. Szomorú és bűntudata van Selena miatt. Tisztában van azzal, milyen keresztülmenni egy embert próbáló időszakon. Egyúttal bűnösnek is érzi magát. Szeretne segíteni mindenkinek. Őszintén szeretné, hogy Selena boldog legyen, és nagyon lehangolja a tudat, hogy egészségügyi problémái adódtak

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak.

Gomez és Bieber egyébként márciusban szakítottak, ezt követően az énekes ismét randevúzni kezdett volt barátnőjével, Hailey Baldwin modell-lel, akit múlt hónapban feleségül is vett.

Justin nehezen birkózik meg az érzéseivel az esküvő óta. (...) Jelenleg a feleségére és a közösen épített életükre fókuszál, de nem könnyű számára visszaszorítani az érzelmeket. Hailey mindenben mellette áll és támogatja őt. A személyiségük remekül megfér egymással

– tette hozzá az informátor.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek