Starity

Egy éve józan az Amerikai pite sztárja

2018. október 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves színész nagyon büszke arra, hogy képes volt maga mögött hagyni függőségeit.

hirdetés

Jason Biggs az Instagramon osztotta meg néhány nappal ezelőtt a józanság felé vezető útjának történetét. Bevallása szerint évek óta próbálkozott azzal, hogy letegye az alkoholt és a drogokat, de csak egy évvel ezelőtt járt sikerrel és azóta is tartja magát fogadalmához, melyben az anonim alkoholisták csoportja segíti.

Először öt évvel ezelőtt próbáltam a józanság útján elindulni, amikor az alkohollal és kábítószerekkel szembeni addikcióm olyannyira elhatalmasodott rajtam, hogy azt képtelen voltam kezelni. Kiderült, hogy nehezebb letenni őket, mint gondoltam volna. Rengeteg próbálkozás után egy évvel ezelőtt összeszedtem magam és azóta is józan vagyok. Semmire nem voltam még ennyire büszke életemben. Ha harcot vívsz, tudd, hogy van segítség. Ne szégyellj segítségért folyamodni! Együtt megcsináljuk!

üzente rajongóinak a színész; felesége, Jenny Mollen pedig elrettentő példaként megosztott róla egy meztelen képet, ami még azon napok egyikén készült, amikor alkohol- és drogmámoros hangulatban szórakoztatta környezetét és önmagát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek