Starity

AnnaLynne és Kellan szakítottak?

2010. november 02. 17:05   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is olyan rég hallhattunk arról, hogy Kellan Lutz és AnnaLynne McCord között a dolgok már nem is mennek olyan jól. Most itt az újabb pletyka, miszerint a pár már túl van a szakításon, ráadásul már tovább is léptek.

hirdetés
AnnaLynne és Kellan szakítottak?

A tündérmese, úgy látszik, véget ért a 90210 üdvöskéje, AnnaLynne McCord és a Twilight izmos vámpírsráca, Kellan Lutz között, sőt, állítólag már tovább is léptek.

AnnaLynne egyik közeli barátja elmondta, hogy a színésznő máris keresi a következő partnerét: „Nem vagyok biztos benne, hogy kit szemelt ki magának, de AnnaLynne gyakran randizik dögös srácokkal.”

Kellan részéről is érkeztek hasonló pletykák: „Úgy tudom, volt egy csaj, akivel borozgatni járt, körülbelül egy hónapja.”

A szakítás eléggé barátságosnak tűnik a két sztár között. „Kellan egy nagyon földhözragadt srác, aki imádja AnnaLynne-t, de többé már nem passzolnak úgy össze, mint régen” – mondta Kellan barátja.

AnnaLynne forrása is ezt hangoztatja: „Mindkettőjüknek teljesen más napirendje van, és többé már nem lógtak annyit együtt. Eltávolodtak egymástól, mert teljesen más karrierjük van.”

A kibékülés nincs a kártyák között, de soha ne mondd, hogy soha!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek