Starity

Album- és klippremier: BoA – Woman

2018. október 24. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a k-pop királynőjének új, immáron kilencedik koreai stúdióalbuma, továbbá a korong névadó dalához készült energikus videoklip is felkerült a világhálóra.

hirdetés

Október 16-án az SM Entertainment a semmiből jelentette be, hogy klasszis-előadójának visszatérése egy hét múlva esedékes, melynek keretei között kilencedik koreai stúdióalbumát prezentálja. A Woman címmel illetett korong végül október 24-én került a streamingszolgáltatók újdonságai közé, a lemezboltok polcait pedig két nappal később fogja megtölteni.

A korong névadó dala fülbemászó dance-pop nótára sikeredett, ami a magabiztos nőkről szól, akiket nem érdekelnek mások véleménye, és saját maguk határozzák meg, hogy mit is jelent gyönyörűnek lenni. Természetesen a klip is ezt az üzenetet közvetíti, amit BoA energikus és lenyűgöző táncmozdulatai koronáznak meg.

Az albumon szereplő tíz szerzemény közül hetet (1; 2; 3; 4; 5; 7; 8.) a 31 éves előadó írt, valamint a zeneszerzésből is kivette részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek