Starity

Selena Gomez felhagy az énekléssel?

2010. november 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez élvezi, hogy ő egyben sikeres színésznő és énekesnő, de a Wizards of Wavarly Place sorozat sztárja azt mondja, hogy jövőjében csak úgy látja magát mint színésznő, és lehet, hogy örökre felhagy az énekléssel.

hirdetés
Selena Gomez felhagy az énekléssel?

A sikeres Round and Round énekesét, Selena Gomezt arról kérdezték, hogy melyik pályafutása, az énekesi, vagy színészi karrierje érdekli jobban, illetve melyik dologgal fog a jövőben többet, esetleg csak azzal foglalkozni.

A 18 éves tinisztár erre a kérdésre ezt válaszolta:

„Nem igazán bízok magamban. Valamikor, amikor felébredek, akkor szó szerint megszállottja vagyok a zenémnek, viszont másnap már úgy érzem, hogy én csak a filmekért élek. Ezért nem hiszem, hogy ha felnőtt leszek, még mindig fogok foglalkozni az énekléssel. Ha a jövőbe tekintek, csak színésznőként tudom magam elképzelni.”

Arról is kérdezték a Wizards of Waverly Place sztárját, hogy mostanában hogy telnek a napjai ebben a „nonstop” időben (mivel nemrég jelent meg A Year Without Rain című albuma):

„Még mindig foglalkozok a Wizards of Waverly Place-szel, amíg lehet, hiszen nemsokára a sorozat véget ér, és ez sajnos nem vicc. Készülök az új szereplésekre, nincs megállás ebben a világban. Nem mondom, hogy mostantól nem fogok egy hangot sem kiénekelni, de az biztos, hogy a zenével ezentúl kevesebbet fogok foglalkozni, de végül is az is megtörténhet, hogy örökre felhagyok vele.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek