Starity

Magdi anyus mellett újabb elhunyt szereplő tér vissza a Barátok köztbe

2018. október 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén húszéves sorozatba több, rég nem látott szereplő is visszatér a közeljövőben.

hirdetés
Magdi anyus mellett újabb elhunyt szereplő tér vissza a Barátok köztbe
Fotó: RTL Klub

Az eddig sem volt titok, hogy Magdi anyus (Fodor Zsóka) visszatér a Barátok köztbe, ha csak rövid időre is, hiszen a karakter halála óta már korábban is kísértette a Mátyás király tér lakóit. A Blikk nemrég arról írt, hogy mindenki pletykás pótmamája mellett egy másik, már elhunyt szereplő felbukkanására is számíthatunk, ő pedig nem más, mint Tóni (Dósa Mátyás), Miklós (Szőke Zoltán) és Nóra (Varga Izabella) örökbefogadott fia.

Matyi karaktere tizenegy évvel ezelőtt, 2007-ben szenvedett balesetet és hunyt el a történet szerint, ám sok elvarratlan szál maradt utána, melyek remélhetőleg tisztázásra kerülnek most, hogy ha csak egy epizód erejéig is, de visszatér.

Nagyon örültem a felkérésnek, ugyanis titkon mindig vágytam arra – ha csak egy epizódra is – de visszakerülhessek a produkcióba. (...) Az elmúlt években, amikor időnként az RTL Magyarország székháza környékén jártam, a régi idők emlékei miatt, rögtön megdobbant a szívem. Most pedig, hogy egy napig újra a Barátok közt stúdiójában forgathattam, nagyszerű időutazás volt számomra

– nyilatkozta a színész.

Tóni 11 év után tér vissza a sorozatba I Fotó: RTL Klub
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek