Starity

Kylie Jenner nehezen dolgozza fel, hogy korábbi ruhái nem jönnek fel rá

2018. október 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians legújabb betekintőjében nővérének panaszkodik a kismama.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Menő sminkkollekció, milliós bankszámla és fényűző pompa ide vagy oda, végső soron Kylie Jenner is ugyanolyan kismama, mint bárki más és neki is megvannak a maga nehézségei. A családjáról készült valóságshow legújabb, hetekkel korábban rögzített részének előzetesében arról mesél, mennyire aláásta a terhesség és a szülés a magabiztosságát azáltal, hogy megváltozott külsejére nem passzolnak korábbi ruhái.

A gardróbomból semmi nem jön rám. Megszabadulok azoktól a cuccoktól, amikkel kapcsolatban úgy érzem, sosem fognak már passzolni. Tudom, hogy nem lesz már 25-ös a nadrágméretem. Kicsit kivagyok miatta. Úgy érzem, a csípőm kiszélesedett. A kedvenc farmereim már sosem lesznek jók. Úgy érzem, vannak, akik nem értik ezt meg. Piszkálnak a testem miatt

– fakadt ki a 21 éves kismama, nővére, a 38 éves Kim Kardashian pedig megértéséről biztosította őt és biztatta, hogy ha kell, vegyen fel pár alakformáló holmit és igenis mozduljon ki otthonról, csináljon olyan dolgokat, melyektől jobban érzi magát és amik segítenek neki helyreállítani az egyensúlyt.

Őszintén szólva nagyon is inspirálsz engem. Ha Kim képes rá, én is képes vagyok rá!

– zárta a beszélgetést Kylie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek