Starity

A Trónok harca sztárjára rátalált a szerelem

2018. november 05. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emilia Clarke a napokban azzal hozta lázba a rajongóit, hogy bejelentette: új barátja van.

hirdetés

A Trónok harca Daenerys Targaryenje október 23-án ünnepelte 32. születésnapját. A jeles alkalomból egy képet osztott meg a rajongóival az Instagramon, ami teljes lázba hozta a sztár követőit. A poszt aláírása szerint, egy olyan szülinapot ünnepelt, amit sokáig nem fog elfelejteni. A képen található másik árnyékalak egyébként Mary Steenburgen és Malcom McDowell fia, Charlie McDowell rendező, aki korábban hat évig Rooney Mara színésznő párjaként élte mindennapjait, majd a hírek szerint rövid románcba keveredett Phoebe Tonkinnal is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on

A fentivel egy majdnem teljesen megegyező fotót posztolt a férfi is a délelőtti órákban, de nem jelölte meg és is említette a színésznőt benne. Miután a Trónok harca sorozat khaleesije is megosztotta a titokzatos fényképet a rajongókban megerősítést nyert a pár kapcsolata. 

A bejegyzés azért is okozott nagy meglepetést, mert Emilia Clarke az elmúlt években mindent megtett azért, hogy magánéletét titkolja a rajongók és a média előtt. Egy interjúban azt is elmondta, hogy van egy privát Instagram-fiókja, és a személyes dolgokat ezen osztja meg a közeli barátaival. A pár egyébként a hírek szerint Los Angelesben találkozott szeptemberben az Emmy-díjátadón, majd a következő hetet együtt töltötték.

Fotó: AP Images/Getty Images

Kíváncsian várjuk a folytatást, ahogy a Trónok harca következő és egyben befejező évadát is, amely 2019-ben kerül a televíziók képernyőjére. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek