Starity

Janicsák Veca: „Számítottam a párbajozásra”

2010. november 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton a Summer Sistersként ismert páros, Nyári Edit és Nyári Aliz, illetve Janicsák Veca nagy drámát élt át, amikor kiderült, hogy nekik kell párbajozni. A zsűri nem a párost mentette meg.

hirdetés
Janicsák Veca: „Számítottam a párbajozásra”

Janicsák Veronikát alaposan kimerítette a párbaj. Míg a Summer Sistersből (Nyári Aliz és Nyári Edit) még az előadás előtt tört el a mécses, Veca kibírta a végéig, de utána nem is tudta abbahagyni. Igaz, a páros esett ki, de a lányt eléggé megviselte, hogy neki is párbajoznia kellett.

Amikor a Story Online feltette a kérdést, hogy vajon miért pont most, arra nem tudott válaszolni. Elmondta viszont, hogy számított rá, hogy kerülhet ilyen helyzetbe. És hogy erőt ad-e vagy gyengíti, hogy párbajoznia kellett? Erre sem tudott konkrét választ adni, csak reménykedik, hogy erősíteni fogja a következő adásig. „A párbajdal alatt éreztem, hogy tartanom kell magam, a hangom nem remeghet meg. Azt is tudtam, nem nekem kell sírni attól, amit csinálok, hanem a közönségnek. Persze azt sem tudhatom, hogy szimpatikus vagyok-e egyáltalán az embereknek.”

StoryOnline: Minek tulajdonítod azt, hogy te voltál a mai párbajozó?
Janicsák Veronika: [nevet] Nem tudok erre válaszolni. Ezek olyan kérdések, amikre nem lehet válaszolni. Ez egy ilyen nap volt, így esett. Van olyan, hogy az ember nem tud átjönni a képernyőn keresztül, vagy hogy nem szeretik meg annyira az emberek. Ezt nem lehet tudni. Fel voltam rá készülve, hogy bármikor párbajozhatok és hát eljött a pillanat. [sóhajt]

SO: Erőt ad, vagy gyengít téged, ami most történt?
JV: Remélem, hogy erősíteni fog. Nagyon remélem, mert úgy énekeltem, mintha ez lenne életem utolsó két perce, és csak erre gondoltam. Nem gondoltam másra, csak azokra az emberekre, akik itt voltak és tapsoltak és ujjongtak, és csak arra gondoltam, hogy én ezt szeretném csinálni, és hogy ezért vagyok itt. Szembe kell nézni azzal, hogy nem szeretnek, és hogy ha párbajozni kell, akkor azt kell csinálni.

Reménykedjünk, hogy ez a párbaj csak erősebbé tette őt a következő adásra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek