Starity

Megható sorokkal búcsúzik a The Walking Deadtől Andrew Lincoln

2018. október 27. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak két epizód maradt és végleg elbúcsúzik a sorozattól a Rick Grimest alakító színész.

hirdetés
Megható sorokkal búcsúzik a The Walking Deadtől Andrew Lincoln
Fotó: AMC

Májusban számoltunk be arról, hogy Andrew Lincoln búcsút int a The Walking Deadnek a sorozat kilencedik évadában, az idő pedig elérkezett. November 4-én kerül képernyőre az az epizód, melyben a színész utoljára kelti életre Rick Grimest, ám azt továbbra sem árulták el a készítők, miképp írják ki a történetből a karaktert, illetve hogy van-e remény arra, hogy a jövőben ha csak egy-egy jelenet erejéig visszatérjen.

Köszönöm, hogy velünk tartottatok ezen az utazáson. Kilenc félelemben, szívfájdalomban, haragban, és lássuk be, belekben gazdag év alatt 115 epizódot készítettünk és ez a szám folyamatosan növekszik. Hogy megértsétek, az élőhalottak magas számának ellenére ez a történet arról szól, milyen is élőnek lenni. Ez egy történet a reményről, a családról és a barátságról. Olyan emberekről, akikben nincs semmi közös, rájönnek, hogy minden közös bennük. Összefogva keresik az emberséget és egy helyet, melyet otthonuknak nevezhetnek. A történet mondanivalója most talán még fontosabb, mint a kezdetekkor volt. Ez volt karrierem legizgalmasabb, legkielégítőbb és leginkább embert próbáló szerepe – az elmúlt évtized legjobbja, és professzionális szempontból ez volt a legnagyobb kalandom is. Ez az évad pontosan arra a műsorra emlékeztet, amibe sok-sok évvel ezelőtt beleszerettem

– nyilatkozta a színész távozása kapcsán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek