Starity

Életet adott második gyermekének Hilary Duff

2018. október 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lizzie McGuire sztárja az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy megszületett a kislánya.

hirdetés

Ez az apróság elcsente a szívünket

– írta Hilary Duff a lenti kép alá, melyen kedvesével, Matthew Komával és újszülött kislányukkal láthatjuk, akinek a Banks Violet Blair nevet választották. A bejegyzésből kiderül, hogy a baba múlt csütörtökön, azaz október 25-én délután jött világra, az E! Online pedig úgy tudja, a színésznő Los Angeles-i otthonukban adott neki életet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Hilary nyár elején tudatta rajongóival, hogy várandós, anyák napján pedig azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy kislányt hord a szíve alatt. Mike Comrie-val közös hatéves kisfia, Luca is nagyon várta a hugit, Hilary elmondása szerint sokat viccelődött akkor még meg sem született kistestvérével az iskolában.

Gyerekvállalás azonban ide vagy oda, értesüléseink szerint egyelőre házasság nem szerepel a színésznő és párja tervei között – barátaik szerint már most házasoknak érzik magukat, nincs szükségük papírra hozzá és különben is, jelenleg családjukra szeretnének fókuszálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek