Starity

Taylor Lautner újra szerelmes

2018. október 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új barátnője van az Alkonyat-filmek Jacob Blackjének! A színész az Instagramon büszkélkedett el kedvesével.

hirdetés

Taylor Lautner nem is lehetne boldogabb, örömét pedig immár esze ágában sincs leplezni. A 26 éves színész az Instagramon mutatta meg, ki rabolta el a szívét, ő pedig nem más, mint egy Tay nevű, ápolónőnek tanuló lány. Az E! Online utánajárásának köszönhetően megtudtuk, hogy a két fiatal kapcsolata valószínűleg nem újkeletű: már hónapok óta üzengettek egymásnak az Instagramon, de hivatalosan csak most vállalták fel viszonyukat.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Tay egyébként Taylor húgával, Makenával is baráti kapcsolatot ápol mellette volt, amikor a lány augusztusban másodjára is átesett egy szívműtéten.

Az erőd és Istenbe vetett rendületlen bizalmad sosem szűnt meg inspirálni a körülötted élőket. A legfőbb Istenhez imádkozom, hogy jól sikerüljön a beavatkozás

– üzente Makenának az Instagramon akkor.

Fotó: Instagram

Taylort legutóbb Billie Lourddal hozták hírbe: a Scream Queens sztárjai nyolc hónapig jártak együtt 2016 szeptembere és 2017 júliusa között, ám azóta nagy volt a csend szerelmi életük háza táján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek