Starity

62 évesen ismét megnősült Bob Saget

2018. október 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bír-lak sztárja vasárnap, a santa monicai tengerparton vette el 23 évvel fiatalabb aráját.

hirdetés

Bob Saget tavaly novemberben jegyezte el Kelly Rizzo televíziós műsorvezetőt, a minap pedig el is vette őt egy elegáns szertartás keretein belül. A hírről a színész az Instagramon számolt be rajongóinak.

Oké, szóval elmentünk, megtettük, és basszus, nagyon boldogok vagyunk

– írta a lenti felvétel mellé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob (@bobsaget) on

Érdekesség, hogy amikor Bob 1997-ben elvált feleségétől, Sherri Kramertől – akitől egyébként három lánya született –, azt hitte, már sosem találja meg az igazit. A boldogság aztán akkor kopogtatott az ajtaján, amikor nem is számított rá.

Nem hittem, hogy lesz még valaha kapcsolatom. Úgy voltam vele, hogy Csak legyen munkám, boldoggá tehessem az embereket, és gondoskodhassak a gyerekekről

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Saget, aki a People kérésére azt is megosztotta, miképp kérte meg Rizzo kezét.

A Stranger Thingset néztük az iPaden, amikor azt mondtam, kiszaladok a mosdóba. Kinyitottam a széfet és elővettem a gyűrűt, amit akkor már négy napja rejtegettem és visszatérve fél térdre ereszkedtem Kelly előtt. Azt kérdezte, Mit művelsz?, és elérzékenyült, akárcsak én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek