Starity

Lily Collins Robert Pattinsonnal randizik?

2018. október 30. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Go Campaign reklámarcaiként sok időt tölt egymással a két sztár, ami alapján megindultak a találgatások kapcsolatuk milyenségét illetően.

hirdetés

Mindketten szinglik, népszerűek és sikeresek, ráadásul szívesen állnak ki jó ügyek mellett, de vajon mindez elég ahhoz, hogy egymásra találjanak? A Gossip Cop szerint nem. A napokban ugyanis az a hír járta be a sajtót az NW-nek köszönhetően, miszerint Lily Collins és Robert Pattinson egy párt alkot, mivel a fiatalok október 20-án együtt jelentek meg a Go Campaign jótékonysági rendezvényén, mely szervezet nélkülöző gyermekeknek nyújt támogatást a világ minden táján. A híresztelések szerint Lily és Rob egész este viccelődtek egymással és folyton sugdolóztak, ami miatt azt a látszatot keltették, hogy több van köztük barátságnál.

A rendezvény keretein belül Collins úgy nyilatkozott, hogy megtisztelve érzi magát, amiért a kampány résztvevőjeként segítő kezet nyújthat az árváknak és a nélkülözőknek; egy közeli barátja pedig egy az egyben tagadta, hogy a színésznőnek köze lenne az Alkonyat-filmek sztárjához, akivel szimpla baráti viszonyt ápol.

A Gossip Cop szerint az NW amúgy is szereti elferdíteni az igazságot, pláne ha Pattinsonról van szó – a lap állítólag a múltban több ízben is fals híreket terjesztett a színész szerelmi életével kapcsolatban, és olyan sztárokkal hozta össze alaptalanul, mint Kylie Minogue, Sienna Miller és Demi Moore.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek