Starity

Céline Dion eredetileg hármasikreket várt

2010. november 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nagyon megkönnyebbült, hogy problémamentesen világra hozta két ikerfiát. Kiderült az is, hogy valójában hármasikreket várt, de az egyik baba meghalt a hasában.

hirdetés
Céline Dion eredetileg hármasikreket várt

Céline Dion örömmel világra hozta két ikerfiát, akik az Eddy és Nelson nevet kapták, két erős férfiét, akik az anyuka életében meghatározóak voltak.

Az öröm után most fellélegezhet végre a híresség, hiszen hónapokon keresztül aggódott, hogy minden rendben van-e a gyermekeivel. És ennek az oka is megvolt: Céline elárulta, hogy eredetileg hármasikreket várt, de a várandóság alatt történt egy tragédia is.

„Egy baba meghalt a pocakomban. Úgy döntött, hogy kell a hely a másik két csöppségnek” – mesélte el Dion könnyek között.

Az énekesnő 42 évesen lett megint anyuka, és azok után, hogy tavaly volt egy vetélése, nagyon félt az újabb teherbe eséstől. A történet viszont jól végződött, és több mesterséges megtermékenyítés után a kilencéves René-Charles kistestvéreket kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek