Starity

A Fehér Házénál is szigorúbb biztonsági előírások mellett forgatták a Trónok harca utolsó évadát

2018. november 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca rajongói számára úgy tűnhet, sosem lapozunk már 2019-hez, hogy végre eljöjjön a a nap, amire régóta várnak.

hirdetés
A Fehér Házénál is szigorúbb biztonsági előírások mellett forgatták a Trónok harca utolsó évadát
Fotó: HBO

A Trónok harca nyolcadik évadával kapcsolatban egyelőre nem sok információ áll rendelkezésre, az azonban biztos, hogy hat részt foglal majd magában, melyek várhatóan 2019-ben kerülnek képernyőre. A folytatásban ráadásul összejön két egymástól merőben eltérő karakter, hogy együtt nézzenek szembe a közös ellenséggel, a múltjukkal és persze tragédiákban sem lesz hiány, mint ahogy azt már a korábbi szezonokban megszokhattuk.

A széria sztárjai nemrég exkulzív interjút adtak anélkül, hogy bármit is elárultak volna a fináléval kapcsolatban, így többek között azt is megtudhattuk, milyen szigorú biztonsági intézkedések mellett forgattak.

Semmi fizikai formátumú leírást nem kaptunk. Egy alkalmazáson keresztül érkeztek az információk. Kaptunk pár oldalnyi anyagot azzal a jelenettel kapcsolatban, melyet másnap készültünk forgatni. Egy nappal előtte kellett megtanulnunk mindent. És ha egyszer megnyitottad a csatolmányt, onnantól kezdve 24 órád volt arra, hogy memorizáld, utána eltűnt és soha többé nem érhetted el az adott tartalmat. Szigorúbb volt, mint a Fehér Ház előírásai

– nyilatkozta Sophie Turner, szavait pedig Nikolaj Coster-Waldau is megerősítette:

Nagyon szigorú szabályok szerint dolgoztunk, melyek ebben az évben elérték tetőpontjukat. Úgy kell elképzelni, hogy megkaptuk a forgatókönyvet és rögtön forgattunk is. Minden csak digitális formában volt meg, és miután elkészült a jelenet, úgy eltüntették, hogy hűlt nyomát találtad. Olyan volt, mint a Mission: Impossible.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek