Starity

Nyilvánosságra hozták Mac Miller halálának okát

2018. november 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is lezárult a nyomozás a rapper halálának ügyében – hétfőn hozták nyilvánosságra, miben hunyt el.

hirdetés

Szeptember 7-én, Los Angeles megyei halottkémje hozta nyilvánosságra, miszerint aznap a hatóságok kénytelenek voltak kiszállni Mac Miller Studio City-i otthonánál, ám már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Másnap egy olyan közlemény járta be a világsajtót, miszerint nyomoznak a halálának ügyében, ám azt is megosztották a nyilvánossággal, miszerint nagy valószínűség szerint abban kábítószer-túladagolás volt a ludas.

Tegnap alátámasztásra kerültek az előzetes jóslatok: az eredetileg Malcolm McCormick néven anyakönyvezett előadó vérében fentanil, kokain és etanol nyomait találták – halálát továbbra is balesetként és nem öngyilkosságként kezelik.

A rapper távozása sokakat megdöbbentett, szerettei gyönyörű szavakkal búcsúztak tőle a közösségi oldalakon, kollégái pedig múlt héten, a Los Angeles-i Greek Theaterben megemlékezést szerveztek neki, melynek keretein belül életét és munkásságát ünnepelték.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek