Starity

The Vampire Diaries: Michael Trevino-interjú

2010. november 02. 21:09   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók új epizódja után az Entertainment Weekly Magazine interjút készített a sorozat sztárjával, Michael Trevinóval.

hirdetés
The Vampire Diaries: Michael Trevino-interjú

Még mielőtt a 2. évad elkezdődött, a Vámpírnaplók producerei beszéltek Michael Trevinóval a szerepéről. A múlt heti epizódban Tyler akaratlanul megölt valakit, és ezzel aktiválta a családi átkot. Trevino az interjúban elmondja, mi a következő lépés Tyler számára, milyen jelenetet kell még leforgatnia, és vajon miért tartozik máris a 2×10-es rész a kedvencei közé.

Ahogy néztem ezt az epizódot, azt gondoltam, végre! Már régóta tudtuk, hogy meg fog történni, és most be is következett. A te reakciód is hasonló volt?
Michael Trevino:
Igen. Most már hivatalos. De ez csak egy utalás egyelőre. A következő néhány epizód arról fog szólni, hogyan készül Tyler a következő teliholdra. Rá kell majd jönnie, hogy nem tud a sorsa ellen tenni, elkerülhetetlen ez az egész.

Leforgattad már a teljes átalakulásodat? Látni fogunk félmeztelenül, és megbilincselve, mint Masont?
Michael:
Még nem forgattuk le. Azt hiszem, talán a jövő héten fogjuk. Őszintén szólva nem vagyok biztos benne, hogy pontosan mi fog történni. Szerintem Tyler le fog menni azokhoz a régi romokhoz, ahová Mason is. Valószínűleg ugyanazt teszi, amit ő, elzárja magát. a külvilágtól. És remélhetőleg nem bánt senkit. Nem lesz képes uralkodni magán, különösen az első alkalommal.

Csinálsz valami különöset, hogy felkészülj erre? Gyúrsz egy kicsivel többet?
Michael:
Próbálok, igen. Nem egyszerű a súlyokkal meg a fogyókúrával. Szóval, csak egy kicsivel többet erőlködöm, semmi extra.

Szerettük Tyler és Jeremy közös jeleneteit, és most, ahogy Caroline fedezi Tylert, úgy tűnik, kialakulhat köztük egy féle kapcsolat. Elképzelhető, hogy kialakul egy valószínűtlen barátság?
Michael:
  Azt hiszem, igen. Itt van ez a két ember, akiknek közös titkuk van. Talán, majd később, Caroline elmondja Tylernek a titkát. Miért érzi Caroline szükségesnek, hogy segítsen Tylernek? Mert Tylernek nincs senkije. Mattel összebalhézott, Jeremy pedig Bonnie-val van elfoglalva. Úgy tűnik, hogy Caroline megnyílik neki. El tudom képzelni, hogy Tyler hozzá fordul segítségért, vagy csak azért, hogy beszélgethessen valakivel, hogy ne legyen olyan magányos.

És az, hogy Tyler ennyit időt tölt majd Caroline-nal, nem fog jól kijönni Matt előtt.
Michael:
Teljesen másról van szó. Úgy képzelem, hogy itt valamiféle trió is lehetne, vagy Matt csak annyit mond: „Hé, kezdesz szörnyen közel kerülni az ex-barátnőmhöz.” Ezt az egészet rugalmasan kezelik majd, azt hiszem.

Mindig elfelejtem, hogy Tyler semmit sem sejt a vámpírokról.
Michael:
Vicces volt, azokban a részekben, amiket azóta forgattunk (a Masquerade óta), volt egy-két jelenet, ahol nagyon koncentrálnom kellett. „Oké. Tyler nem tud semmit a vámpírokról.” Ugyan volt egy jelenete Stefannel és Damonnal még az első évadban, de Damon törölte a memóriáját. Szóval Tyler még mindig sötétben tapogatódzik.

Amikor majd megtud mindent a vámpírokról, várhatólag úgy fog hozzáállni, mint Mason – „Ne tegyük ezt a mi harcunkká” – vagy inkább a természetes vérfarkas agressziót fogja mutatni a vámpírok felé?
Michael:
Őszintén szólva fogalmam sincs. Nem hiszem, hogy bármilyen problémát akarna magának a vámpírokkal.

Mint színész, szeretnél összezördülni Ian Somerhalder-rel és Paul Wesley-vel?
Michael:
Poén lenne. De az ember nem akar Damon rossz oldalára kerülni, mert akkor ki tudja, mi történik vele. Emlékezzetek csak Masonra! Szóval inkább nem. Kipróbálni sem akarom.

Pedig nem lenne rossz ha Tyler összebalhézna Damonnal.
Michael:
Abszolút. Mondjuk ehhez valami nagy durranás kellene, de inkább ne dühítsük fel Damont!

Tudjuk, hogy Katherine azt akarta, hogy Tyler átváltozzon, és hogy ő most a sírkamrába van zárva, de van valami sejtésed, hogy mi lesz, ha ők ketten esetleg találkoznak?
Michael:
Nyilvánvaló, hogy Katherine-nek szüksége van egy vérfarkasra. Lehet, hogy találkoznak, amikor a következő teliholdkor Tyler átalakul. Talán akkor majd Katherine agresszívabban fogja keresni őt, és kihasználni. De ez csak spekuláció.

Könnyű volt nem szeretni Tylert az első évadban amiatt, ahogy Vickivel bánt. Mit szeretnél, hogyan érezzenek a rajongók iránta?
Michael:
Frusztráló mert, Tylert tényleg nem volt könnyű szeretni eleinte. De most látjuk a családját, és hogy mi mindennel kell otthon megküzdenie. Ő nem csak ez a balhés gyerek. Igazából nagy szíve van. Igen, vannak problémái, elég indulatos, de ennél is több az emberség benne. Szerintem a sorozat rajongói ezt látni is fogják a valószínűtlen barátság miatt, ami Tyler és Caroline között kialakul.

Tyler történetének melyik helyzete lepett meg eddig a leginkább?
Michael:
Azt hiszem, az, amikor Mason megérkezett, és amilyen gyorsan elkezdett fejlődni a karaktere. Aztán ahogy kezdett vegyülni Stefannel és Damonnal – ez meglepett. És ami a Tyler és Mason közötti kapcsolatot illeti.. én nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kialakul. De nagyon tetszett. Taylor Kinney megadta az alaphangot az egész vérfarkas helyzethez.

Van valami, amit átvettél Taylor alakításából?
Michael:
Emlékszem, hogy megkérdeztem, hogyan készült az átalakulásra. Aztán láttam az epizódot, ahol átváltozik, és láttam, úgy érzi, hogy a teste nagyon meleg, és nehezen lélegzik, és mindjárt megtörténik, és ez az intenzitás bejárja az egész testét. Még csak eljátszogatok a gondolattal, mert amíg nem forgatjuk le a jelenetet, nem fogom tudni, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem. Azt hiszem, el fogok menni valami sötét helyre, sebezhető állapotba kell kerülnöm, ami nyilván rémisztő is. Tyler beképzelt, és mindig tudja uralni a dolgokat, de ezt az átkot nyilvánvalóan nem tudja. Halálra rémült, amikor látta, hogy Sarah összeesik és beveri a fejét, mert tudta, hogy mi következik. Egy porcikája sem kívánja ezt, és megmutatja majd a sebezhető oldalát. A következő teliholdig ez egy visszaszámlálás neki, és meg van rémülve.

Gondolkodtál már rajta, hogyan fogsz eljutni arra a sötét helyre? Zenét fog használni?
Michael:
Ezt még nem igazán tudom. Csak le kell majd hunyom a szemem, és eljutok egy sötét helyre. El fogok még játszadozni egy-két dologgal. Ez lehet akár egy zene de lehet filmek tanulmányozása. Színészként meg vagyok rémülve már attól is, hogy egyáltalán hihetővé tegyem ezt az egészet Tyler körül.

A borostyánszínű szem fantasztikusan nézett ki. Alig várom, hogy lássalak vérfarkasként mozogni.
Michael:
Igen, leállítottam egy picit, ahogy néztem a DVR-emen, és azt mondtam magamnak: „Jó.” Mivel a szemek eltérnek Masonétől egy kicsit. Ez tetszik. Amikor megcsináljuk majd a tényleges átalakulást, alig várom, hogy lássam, hogy néz ki a farkasom. Egy kicsit különbözni fog Masonétől.

Van beleszólásod ebbe?
Michael:
Igyekszem, de nincs. Próbálok odasettenkedni, és mondani: „Hadd nézzek meg néhány képet.” De nem szólhatok bele. De próbálkozom, próbálkozom.

Jó hír: ha az EW elindít egy újabb Sexy Beast versenyt, most már rád is lehet szavazni.
Michael:
Igen, nagyon várom! Mikor lesz? Jövőre? Vagy most volt?

Igen, Damon/Ian most nyerte meg.
Michael:
És én is benne leszek a 2011-es válogatásban?

Hamarosan elkezdjük a kampányt.
Michael:
Oké, rendben van. Szavadon foglak. Ha nem így lesz, elintézek egy-két telefont.

Az elmúlt hetekben megcsodáltam a sok Henleys-t, amit a férfiak ebben a sorozatban viselnek. Mi a kedvenc külsőd Tylernek? Mert jól nézel ki Henleys-ben. Csak mondom.
Michael: Vicces, hogy ezt mondod. Most forgatjuk a 2×10-es részt, és azt kell mondjam, a 2×10-es ruhatár lesz a kedvencem, mert végre viselhetek egy ilyen bőrkabátot kapucnival. Tudod, Jeremy, Stefan, Damon, mindenki nagyon jó bőrkabátokat hord, olyan GQ-stílusban. És Tyler mindig csak egy pulóvert visel. Mindig valami szűket, de tudod már úgy voltam vele, hogy „Oké, adjatok a pasasnak egy kabátot.” Szóval izgatott vagyok, mert végre viselhetek egy ilyen rosszfiús kabátot. Úgyhogy a 2×10. részben keressétek Tylert egy elképesztő bőrkabátban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek