Starity

Porig égett Robin Thicke otthona

2018. november 11. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes és várandós menyasszonya megrendülten tudatták rajongóikkal, hogy otthonuk a kaliforniai erdőtűzek martalékává vált.

hirdetés

Csütörtök délután tört ki az az erdőtűz, amihez két másik csatlakozott és együttes erővel több ezer kaliforniai otthont rongáltak meg, emellett megközelítőleg több, mint huszonöt ember halálát okozták.

Fotó: Instagram

Robin Thicke és menyasszonya, April Love Geary azon szerencsések közé tartoznak, akiknek sikerült időben elhagyni otthonukat és Santa Barbara felé vették az irányt, hogy ott vészeljék át a természeti csapást. Rajongóikat arra kérték az Instagramon, szurkoljanak velük és imádkozzanak otthonukért, ám sajnos nem sokkal ezelőtt kiderült számukra, hogy 2.3 millió dolláros malibui otthonuk porig égett.

A házunk odalett

– írta az Instagramon April.

Fotó: Instagram

Robin egyébként 2015-ben, Paula Pattontól való válása után vette a négy hálószobás ingatlant, most pedig új otthont keresnek kedvesével. Az erőtűz sújtotta területen helyezkedik el a Kardashian család, Lady Gaga, Orlando Bloom, Cher, Alyssa Milano és Martin Sheen otthona is – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek