Starity

Ed Sheeran a leggazdagabb

2018. november 14. 19:07   |   Szerző: Glamster

Ed Sheeran ma már a világ leggazdagabb előadóművésze, lekörözve Adele-t is.

hirdetés
Ed Sheeran a leggazdagabb
Fotó: UMG

A Perfect énekesének cége tavaly 27 millió font nyereséggel zárt és a művész több adót fizet, mint a Facebook – írja a The Sun online oldala. A nagy bevétel ellenére Ed szerint a pénzt minden rossznak a gyökere, fontosabbnak tartja a barátságot és a családot.

A jövőre a Szigeten is fellépő Ed Sheeran naponta 75.000, tavaly összesen 27 millió fontot –átszámolva 9.963.000.000 forintot – keresett, ezzel a világ szóló előadói közt immár ő a leggazdagabb. Igaz adózik is rendesen, az énekes-dalszerző több mint 5 millió fontnyi adót fizetett be az Egyesült Királyságban, ami több, mint a Facebook adója volt 2015-ben és 2016-ban. A hatalmas profit ellenére Sheeran önmagának mindössze valamivel több, mint 8 ezer fontot, mintegy 3 millió forintot vett ki, a többi maradt a bankban. Az énekes számára nincs sok értéke a pénznek

hirdetés

Ahogy jön, úgy megy

– mondja.

Nagyobb érték számomra a barátaim és a családom

– teszi hozzá. A zenész nagyon sok pénzt fordít jótékony célra, nagy összeggel támogatja például a lakóhelye közeli gyermekkórházat.

Nekem van elég, hogy kényelmesen éljek, a többi megy, hogy az embereket segítse

– mondja Sheeran, aki jövőre a Sziget Nagyszínpadán lép fel augusztus 7-én, amire a jegyek nagy része már elkelt.

Van még jegy, de napijegyből már csak párezret tudunk kiadni az első napra

– mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, „miután aznapra a különböző – 3, 5 és 7 napos – bérletekkel is be lehet jönni” – tette hozzá, előre vetítve, hogy a hónap végén újabb nagy neveket jelentenek be. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek