Starity

Jenny McCarthy újból ledobná ruháit

2010. november 02. 21:09   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenny McCarthy kijelentette, ledobná ruháit, de csak az autistákért. 2 milliót kér a magazintól, melyet jótékony célra adományozna.

hirdetés
Jenny McCarthy újból ledobná ruháit

Jim Carrey exbarátnőjeként ismert híresség újra ledobná ruháit a Playboynak, persze a jó cél érdekében, hiszen csak akkor lenne hajlandó pózolni, ha a magazin 2 millió dollárt adományozna egy autizmussal foglalkozó alapítványnak.

Jenny McCarthy szívéhez azért áll közel az ügy, mert 8 éves kisfia szintén ezzel a betegséggel küzd, és úgy gondolja, ha a kutatók többet foglalkoznának az autizmus kialakulásának okaival, nagyban javulhatna a betegek állapota.

A 37 éves modell a Talk About Curing Autism nevű szervezet szóvivőjeként is gyakran felszólal. Jenny tett egy ajánlatot,  Hugh Hefnernek már csak el kell fogadni azt. Mr. Hefner csak nyerne az üggyel, a jó cél érdekében tenné, na meg ki nem akarna csodálni egy jószívű, gyönyörű szőkeséget? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek