Starity

Jön a Szellemirtók harmadik része!

2018. november 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha minden a tervek szerint halad, ismét összeállnak az eredeti film főszereplői.

hirdetés
Jön a Szellemirtók harmadik része!
Fotó: Columbia Pictures

1984-ben került a mozikba a Szellemirtók, amit öt évvel később, 1989-ben követett a második rész – mindkettőt sikerre vitte a nagyszerű szereplőgárda, mely olyan sztárokból állt, mint Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Rick Moranis. Két évvel ezelőtt, 2016-ban aztán a Sony úgy döntött, női főszereplőkkel (Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones) viszi ismét filmre a mostanra klasszikusnak számító filmet, ám a várva várt siker elmaradt.

Most azonban izgalmas hírt kaptunk: az eredeti szereplőgárdával terveznek újabb részt forgatni. Egyelőre még egyik színész sem szerződött le a produkcióhoz, mely az előkészítő fázisban tart – a forgatókönyvírók jelenleg is a szkripten dolgoznak, ám ha hihetünk Dan Aykroydnak, nagyon jól szövik a történet fonalát.

Minden esély megvan arra, hogy a három még életben lévő szellemirtó ismét összeálljon. Jelenleg is írják a forgatókönyvet. Szerintem Billy is csatlakozni fog, még ha szellemet is játszik. A sztori nagyon jó

– lelkesedett Aykroyd.

Fotó: © 1984 Columbia

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek