Starity

Exe azt állítja, Ruby Rose hónapok óta zaklatja őt

2018. november 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jess és Ruby néhány hónapja szakítottak, de úgy tűnik, továbbra sem rendeződött viszonyuk.

hirdetés

Az elmúlt két évben sokat tanultam és egyúttal meg is osztottam az életemet egy csodálatos emberrel, mely tapasztalatért álottnak mondhatom magamat

– írta egy korábbi közleményben Ruby Rose, ám exe, Jess Origliasso már nagy valószínűségggel nem így fogalmazna viszonyukról. A pár Jess együttesének, a The Veronicasnak a klipforgatásán talált egymásra újra és két évet töltöttek együtt, ám ami korábban nem ment, az most is problémát okozott közöttük.

Jess és Ruby két évig randiztak I Fotó: Instagram

A The Veronicas másik oszlopos tagja, Lisa Origliasso a közelmúltban megházasodott, a nagy eseményen pedig ikertestvére, Jess új partnerével, Kai Carltonnal jelent meg. A szerelmesekről egy bájos fotó is készült, melyet Jess boldogan osztott meg követőivel, a felvétel mellé pedig Ruby is hozzáfűzte véleményét: gratulált nekik és azt írta, örül a boldogságuknak. Az ártatlannak tűnő komment azonban felpaprikázta Jesst, aki ekképp válaszolt exének ugyanott:

Most már több, mint négy hónapja kérlek arra, hogy ne lépj kapcsolatba velem. (...) A tény, hogy továbbra is figyelmen kívül hagyod a kérésemet és minden jót kívánsz nekem, folytatólagos zaklatás.

Jess és új kedvese, Kai I Fotó: Instagram

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek