Starity

Új videoklippel debütál Nótár Mary

2010. november 02. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November közepén Nótár Mary és L.L. Junior is új videoklipekkel szeretné megörvendeztetni rajongóit.

hirdetés
Új videoklippel debütál Nótár Mary

Nótár Mary és L.L. Junior szeptember elején adták ki vadonatúj lemezeiket, melyekkel rengeteg munkájuk volt. A kitartó szorgalom ezzel nem szűnt meg, hiszen már ekkor megtudhattuk, hogy hamarosan új videoklipeket is fognak forgatni sokak örömére. 

L.L. Juniornál ez már nem ismeretlen, hiszen számos videoklip forgatásán van túl 10 éves szólókarrierje után, de ilyen minőségű klipet még nem forgatott ő sem. A klip sok rajongó kérésére Impresszió című lemezének Mondd el című számából készül. Animált  3D-s effekttel lesz felturbózva, rengeteg táncon és dinamikán lesz a hangsúly. A klip elrepíti a rajongókat egy igazi fantáziavilágba, ahol egy jégkirálynő jeges szívét szeretnék a tüzes hajú táncosfiúk felolvasztani. 

Nótár Marynél viszont a klipforgatás egy igazán új dolognak számít. Már találkozhattunk vele az Összetart a dal című klipben L.L. Juniorral és Stefanóval, de önállóan ilyen komoly munkát igénylő feladatot sosem vállalt még el. Az ő klipje a 7. albumáról, a Rumcsaka Vártalak című számából készül. Hasonló minőségű, animált videoklipről van szó, mint L.L. Juniornál, sok-sok effektel. Ez a dal egy új, populárisabb stílusban feldolgozott szám, amely remélhetőleg sok ember tetszését fogja elnyerni.

November közepén klippremier a VIVA TV-n, és reméljük, hogy ezek a klipek új utakat nyithatnak meg mindkét előadó számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek