Starity

Olvadozunk! Tom Felton elárulta, mi az oka annak, hogy életében csak egyszer látta a Harry Potter-filmeket

2018. november 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves színész, aki annak idején Draco Malfoy-t alakította a filmfranchise-ban saját bevallása szerint csak egyszer látta a Harry Potter-filmeket.

hirdetés

Az ünnepi szezon közeledtével sokan veszik elő a Harry Potter-filmeket egy kis nosztalgiázás végett, ám ha valaki, akkor Tom Felton biztosan nem azzal tölti az idejét, hogy visszanézze munkásságát. Legfrissebb interjújában ugyanis arról számolt be, hogy mindössze a premiereken volt alkalma látni a filmeket, önszántából még sosem vette elő és játszotta le azokat, ugyanis úgy tervezi, majd jövendőbeli gyerekeivel szeretné újraélni a meghitt pillanatokat.

Csak a premiereken láttam a filmeket, soha máskor azóta. Úgy képzelem, hogy majd a két gyerkőcömmel nézem vissza őket, amikor idősebb leszek

– nyilatkozta a színész, aki bár féltve óvja magánéletét, azt mégis elárulta, hogy tévednek azok, akik azt gondolják, ő és filmbeli kollégái között feszült volt a helyzet.

Gyűlöljük egymást és mind rohadékok vagyunk! Nem, amúgy. Mindenki nagyon édes. Néhány hónapja például az a megtiszteltetés ért, hogy láthattam Danielt [Radcliffe] a Broadway-en. Nagyon jó volt! Mindig inspirál a szakmai választásaival és azzal, ahogy az életre tekint. Emmával [Watson] is összefutottam nemrég, eltöltöttünk együtt egy kis időt a tengerparton

– vallotta Felton, aki köztudottan jó viszonyt ápol Matthew Lewisszal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek