Starity

Párja eljegyezte Josephine Skrivert

2018. november 26. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves Victoria's Secret-modell az Instagramon jelentette be eljegyzésének hírét.

hirdetés

Josephine Skriver úgy számolt be az izgalmas hírről, miszerint szerelmével, Alexander DeLeonnal az északi fényeket tekintették meg, amikor sor került a nagy pillanatra. A modell elmondása szerint 23-án esett meg a lánykérés – a 23-as a szerencseszáma –, annak idején ezen a napon jelent meg a férfi Aurora Borealis című dala, ami az első róla szóló szerzeménye volt, ráadásul telihold volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Néha az univerzum úgy intézi a dolgokat, hogy szóhoz sem jutsz. Ez az a pillanat volt az én életemben, amikor @bohnes rám nézett, fél térdre ereszkedett és arra kért, örökké legyek az övé... Korábban soha semmiben nem voltam még olyan biztos életemben, mint hogy vele akarok lenni

– magyarázta Skriver.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Néha megesik az életben, hogy találkozol valakivel, aki mindennek értelmet ad. Valakivel, aki arra ösztökél, hogy önmagad legjobb változata légy. Valakivel, aki eléri, hogy ne csak álmodozz a tündérmesékről, hanem el is hidd azokat. Higgy a képességeidben, bármi megtörténhet!

– tette hozzá a szőke szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek