Starity

Megkérte barátnője kezét Aurelio

2018. december 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Való Világ hatodik szériájának nyertese kész megállapodni kedvese mellett.

hirdetés

Fotó: Instagram

Bár nem titok, hogy korábban több ízben is összevesztek és kibékültek, Aurelio párja, Dominika mellett képzeli el az életét, és hogy e vágyát foganatosítsa, A legbátrabb páros forgatásán, Máltán megkérte a hölgy kezét. Saját bevallása szerint soha nem gondolta volna, hogy őt és az eljegyzést egy lapon lehet majd egyszer említeni, de már hónapokkal ezelőtt megfogadta, hogy ha a játékot végigcsinálják anélkül, hogy szakítanának, akkor bizony felteszi Dominikának a nagy kérdést.

Dominika nem nagyon hord ékszert, de tudtam, hogy mi tetszik neki. Fehérarany a foglalat, és van rajta jó néhány gyémánt is. Nem pár tízezer forintba került, megadtam a módját az egésznek. Bár a méretet elrontottam, kicsit nagy lett, de ez legyen a legnagyobb baj. Nem térdelek le többször senki elé, ezért az egyetlen lánykérésnek tökéletesnek és romantikusnak kellett lennie

– idézi a Blikk a valóságshow-sztár szavait, aki azt is hozzátette, hogy nem szeretné elsietni az esküvőt, ugyanakkor vágyik arra, hogy mihamarabb édesapa legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek