Starity

Megkérte barátnője kezét Aurelio

2018. december 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, a Való Világ hatodik szériájának nyertese kész megállapodni kedvese mellett.

hirdetés

Fotó: Instagram

Bár nem titok, hogy korábban több ízben is összevesztek és kibékültek, Aurelio párja, Dominika mellett képzeli el az életét, és hogy e vágyát foganatosítsa, A legbátrabb páros forgatásán, Máltán megkérte a hölgy kezét. Saját bevallása szerint soha nem gondolta volna, hogy őt és az eljegyzést egy lapon lehet majd egyszer említeni, de már hónapokkal ezelőtt megfogadta, hogy ha a játékot végigcsinálják anélkül, hogy szakítanának, akkor bizony felteszi Dominikának a nagy kérdést.

Dominika nem nagyon hord ékszert, de tudtam, hogy mi tetszik neki. Fehérarany a foglalat, és van rajta jó néhány gyémánt is. Nem pár tízezer forintba került, megadtam a módját az egésznek. Bár a méretet elrontottam, kicsit nagy lett, de ez legyen a legnagyobb baj. Nem térdelek le többször senki elé, ezért az egyetlen lánykérésnek tökéletesnek és romantikusnak kellett lennie

– idézi a Blikk a valóságshow-sztár szavait, aki azt is hozzátette, hogy nem szeretné elsietni az esküvőt, ugyanakkor vágyik arra, hogy mihamarabb édesapa legyen.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek