Starity

Kylie Jennert eljegyezték?

2018. december 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra utal, hogy a valóságshow-sztár kezét megkérte rapper barátja.

hirdetés

Kylie Jenner tegnap délután töltötte fel az Instagram Story részlegébe az alább látható fotót, mely őt ábrázolja párjával, Travis Scott-tal. A kép önmagában nem is lenne különösebben beszédes, ám az azon elhelyezett, gyűrűt mintázó emoji annál inkább árulkodó, ugyanis arra utal, a szerelmesek új szintre emelték a kapcsolatukat.

Fotó: Instagram

Egyelőre egyik fél sem kívánt nyilatkozni a pletykákkal kapcsolatban, bár újabban rendszeresen férjként és feleségként utalnak önmagukra, noha bennfentes informátorok szerint egyelőre nem házasok. Az esetleges eljegyzésükről szóló híresztelések még nyáron keltek szárnyra, amikor Kylie-t és Travist egy calabasasi ékszerüzletben látták nézelődni.

Kylie és Travis között már határozottan szóba került a házasság, és Kylie el is mondta Travisnek, milyen gyűrűre vágyik. Még nem jegyezték el egymást, de már beszéltek róla, csak idő kérdése az egész

– nyilatkozta korábban egy bennfentes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A fiatalokat közös csemetéjük, Stormi Webster év eleji érkezése hozta még közelebb.

Úgy gondolom, Stormi személyisége olyan, mint Kendallé és az apjáé. Tiszta apja ez a gyerek, de külsőre rám hasonlít. Teljesen odavan az apjáért. Őrületes kötődés van közöttük, Stormi abszolút apuci kicsi lánya típus. Öröm látni! Amikor az apukája a közelben van, olyan, mintha én ott sem lennék

– magyarázta lánya kapcsán a Kylie Cosmetics feje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek