Starity

Világra jött Eddie Murphy tizedik gyermeke

2018. december 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és párja sajtóképviselőjük útján erősítették meg a híreket, miszerint új taggal bővült a családjuk.

hirdetés

Szeptemberben számoltunk be róla, hogy Eddie Murphy barátnője, Paige Butcher áldott állapotban van második közös gyermekükkel; két héttel később pedig már arról írhattunk, hogy hat év együttjárás után a színész gyűrűt húzott a kismama ujjára. A szerelmesek a közelmúltban tudatták a nyilvánossággal, hogy november 30-án egészséges fiúgyermekük született, akinek a Max Charles Murphy nevet választották – anya és baba egyaránt jól vannak.

Eddie-nek és Paige-nek már van egy lánya Izzy Oona Murphy személyében, akinek a modell 2016-ban adott életet. Míg Max Paige számára a második gyermek, Eddie esetében a tizedik, ugyanis a humoristának nyolc további csemetéje van korábbi kapcsolataiból: Paulette McNeely ajándékozta meg először gyermekkel, fiuk, Eric 29 éves; Tamara Hoodtól fia született, Christian személyében, aki 27. Exfelesége, Nicole Mitchell Murphy öt gyermeket hozott világra kapcsolatuk ideje alatt: Bria 28, Miles Mitchell 25, Shayne Audra 23, Zola Ivy 18, Bella Zahra pedig 16 éves. Eddie-nek továbbá afférja volt az egykori Spice Girl Mel B-vel is, vele egy 11 éves kislányon, Angelen osztozik.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek