Starity

Alex Lange első randijukon szerelmet vallott Bailee Madisonnak

2018. december 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalok idestova két éve randevúznak egymással, és egy podcast keretein belül nemrég megosztották a rajongókkal, hogyan is találtak egymásra.

hirdetés

Fotó: Instagram

A Varázslók a Waverly helyből sztárja, Bailee Madison a Just Between Us podcastjában mesélt párjához, Alex Lange-hez fűződő kapcsolatáról, aki szintén vendégszerepelt a műsorban. Mint kiderült, a szerelmesek számára igen hosszú út vezetett a kölcsönös érzelmek kialakulásáig, ám mostanra boldogabbak, mint valaha és együtt képzelik el a jövőjüket, noha még mindketten nagyon fiatalok.

Már azon az estén szerelmet vallottam neked, amikor először találkoztunk. Hat hónapon keresztül minden éjjel kimondtam, hogy Szeretlek, mire te is viszonoztad. Hittem abban, hogy így lesz, ezért is ismételgettem újra és újra. Amikor azt mondtad, te is szeretsz, beláttam, hogy megérte. Sokat jelentett

– magyarázta Alex, Bailee pedig elárulta, hogy egy butik megnyitóján találkoztak először, ezt követően azonban sokáig nem látták egymást.

Három hónapig csak telefonon tartottuk a kapcsolatot, mielőtt újra találkoztunk volna.

Fotó: Instagram

Alex azonban mindent megtett annak érdekében, hogy magába bolondítsa a csinos színésznőt – elköteleződése jeléül különleges ajándékkal kedveskedett neki, amikor képet küldött egy kavicsról.

Azt kérdezte tőlem, Tudod, mit csinálnak a hím pingvinek, amikor kiválasztják azt a nőstényt, akivel életük hátralévő részét szeretnék tölteni?, mire én nemmel feleltem, ezért megmagyarázta: Kavicsot ajándékoznak neki, szóval tessék, itt egy kavics!

– elevenítette fel Bailee.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek