Starity

Kim Kardashian szembenézett félelmével és két évvel kirablása után visszatért Párizsba

2018. december 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With the Kardashians sztárját szomorú és nem kevésbé félelmetes emlékek kötik a francia fővároshoz.

hirdetés

Fotó: Instagram

Két évvel ezelőtt, a párizsi divathét során történt meg az, ami a mai napig rémálma Kim Kardashiannak: hotelszobájába fegyveres rablók törtek be és elvitték értékeit. A háromgyermekes tévésztár saját bevallása szerint a történtek után alaposan átértékelte az életét, ám Párizsba sokáig nem mert visszatérni, még ha korábbról kellemes emlékei is voltak a várossal kapcsolatban.

Nem szeretnék nyomást gyakorolni rád és erővel rávenni arra, hogy gyere Párizsba, mert tudom, hogy az előző alkalom kemény volt számodra. Mindenki nagyon szeretne ott látni téged... meglepődnének, de boldogok lennének. De ne érezd, hogy nyomás alatt vagy!

– próbálta meggyőzni feleségét Kanye West a Keeping Up With the Kardashians új epizódjában.

Még ha ideges is vagyok miatta, úgy gondolom, nagyon fontos Kanyének, hogy elmenjek Párizsba. Úgy érzem ez a megfelelő alkalom [meghívást kaptak barátjuk, Virgil Abloh Louis Vuitton-divatbemutatójára – a szerk.]. Különleges emlékeim vannak Párizsról. Abban reménykedem, ez a kiruccanás olyan jól sikerül majd, hogy ismét emlékezni fogok a városban rejlő varázsra és felelevenítem, Kanye és én miért szerettünk bele

– nyilatkozta Kim, aki végül beadta a derekát és testvéreivel, Kourtney Kardashiannal és Khloe Kardashiannal ellátogatott Párizsba, döntését pedig nem bánta meg.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek