Starity

Egybekelt Malin Åkerman és Jack Donnelly

2018. december 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros szombaton, egy mexikói tengerparton mondta ki a boldogító igent.

hirdetés

Malin Åkerman 2017 márciusában kezdett randevúzni Jack Donnellyvel, aki az év októberében megkérte a kezét. A 40 éves színésznő természetesen boldogan mondott igent a lánykérésre nyolc évvel fiatalabb szerelmének és nem sokkal később el is kezdték szervezni a nagy napjukat, melynek otthonául egy tulumi tengerpart szolgált.

Az E! Online értesülései szerint míg a menyasszony egy testhezsimuló rózsaszín ruhát viselt, addig a vőlegényen mellény és nadrág volt. A vendégeknek padokat állítottak fel a parton, maga a szertartás pedig rövid, lényegretörő, mégis elbűvölően szép volt. Az esküvőn természetesen Malin kisfia, Sebastian is jelen volt – ő is nagyon élvezte a lakodalmat a vendégek elmondása szerint.

Jack a legfiatalabb húgom pasijának a barátja, akit még Angliából, a drámasuliból ismer... ismertem őt az elmúlt négy évben, de sosem találkoztunk. Aztán úgy másfél évvel ezelőtt váratlanul visszajött Angliából, ránéztem és azt gondoltam, Hűha, mindig ilyen cuki voltál?

– nyilatkozta egy idei interjúban a színésznő, aki kiemelte, az is tetszik neki ahogy párja a volt férjével, Roberto Zincone-nal közös gyermekéhez viszonyul – csodálatos mostohaapja Sebastiannek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek