Starity

Dakota Fanning elcsúnyult?

2010. november 03. 10:10   |   Szerző: lilla771

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dakota Fanning kedvelt gyereksztár, aki minden fiút megkaphatna. De az egyik alkalommal a paparazzók lekapták, miként távozott pilatesórájáról: nem éppen bájos formájában örökítették meg a lányt.

hirdetés
Dakota Fanning elcsúnyult?

Dakota Fanning, a bájos és kedves lány bármely fiút megkaphatná, amelyiket akarná. De azon a napon, miként elmenni készült a Los Angeles-i pilatesórájáról, lencsevégre kapták a gyereksztárt: nem éppen bájos és elragadó, hanem egy megfáradt, gyötört kislány lépett az utcára, smink nélkül.

Az összhatás megdöbbentő: a kamaszlány úgy festett, mint Lindsay Lohan, ráadásul legalább tíz évvel idősebbnek nézett ki a koránál.

Persze szó sincs arról, hogy mint hírhedt kolléganője, a züllés útjára lépett voilna,  hanem csak a sok edzés meríthette ki igazán. A gyereksztárok helyzete amúgy sem könnyű, hiszen meg kell birkózniuk a korán jött hírnévvel és népszerűséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek