Starity

Dal-és klippremier: Leander Kills & Török Tilla - Hazavágyom

2018. december 08. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában készül a zenekar vadonatúj nagylemeze, amiről ma újabb dal került nyilvánosságra, és amely nótával a csapat ismét szerencsét próbál a jövő évi A Dalban.

hirdetés

Tavaly szeptemberben került boltokba a Leander Kills második nagylemeze, az Élet a halál előtt. A formáció a Nem szól harang című számukkal ismét megmérettette magát A Dal nevezetű műsorban, melyben ismét igen előkelő helyen végeztek. Idén sajnos nem ők voltak az a metálzenekar, ami Magyarország színeiben tündökölt az Eurovíziós dalfesztiválon, ám a srácok ezúttal sem adják fel, sőt.

Mint ismeretes, a közeljövőben megjelentetik vadonatúj nagylemezüket, melynek előfutára Majd Úgy Sírsz Értem címmel, néhány hónapja hódítótta meg a világot. Köteles Leander és csapata azonban a mai napon bemutatták azt a nótát, amivel jövőre ismét ringbe szállnak, - számos más metálzenekarral egyetemben - A Dal keretein belül. Maga a szerzemény, a Hazavágyom elnevezést kapta, és vélhetően a következő Leander Kills-korongon is helyet kap majd. 

Íme:

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek