Starity

Brooklyn Beckhamet lecserélték egy playboy modellre

2018. december 11. 12:12   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A futballsztár David Beckham fia sokáig élt csiki-csuki kapcsolatban Chloe Moretz színésznővel, azonban az Instagram-fotók láttán úgy tűnik, vége a románcnak.

hirdetés

Embed from Getty Images

A 4 évig tartó kapcsolat nem volt felhőtlen a fiatalok között; szakítások, kibékülések sora jellemezte a kapcsolatukat. Felröppent ugyan a hír, hogy Brooklyn Beckham eljegyezte a barátnőjét, amikor fotósok örökítették meg, ahogy a fiatal pár egy ékszerboltból lépett ki. A távkapcsolat azonban egyre távolabb sodorta őket egymástól – derült ki a Daily Mail tudósításából.

Az ifjú Beckham még egy vallomást is közzé tett anno az Instagram-oldalán:

Hiányzik a csajom

Hogy ne legyenek kétségeink, Brooklyn még be is taggelte, hogy Chloe Moretzről van szó, akivel már korábban is egy párt alkotott, azonban a távkapcsolat akkor sem működött köztük. Végül márciusban úgy döntöttek, hogy végleg jobb nekik külön.

A 21 éves színésznő, úgy tűnik, lezártnak tekinti Brooklynnal való kapcsolatát, ugyanis paparazzi fotósok egy 27 éves playboy modellel kapták lencsevégre, amint csókot váltanak Malibun. A Daily Mail szerint a friss gerlepár csókcsatája legalább 30 percig tartott.

Az Instagramon található fotó alatt lévő hashtag is arra utal, hogy a pár többet érez, mint barátság. A hashtag így szól: „#loveislove”, tehát a szerelem az szerelem. Az utalásban semmi félreérthető nincs, a modell jelenleg átváltott a szebbik nemre.

Fotó: mirosduff_mcnews / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek