Starity

Búcsúzik Hódi Pamela

2018. december 10. 22:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta állóháborút folytat Hódi Pamela és exe, Berki Krisztián. Berki házassága külön olaj volt a tűzre, de az i-re a pontot az tette fel Pamelánál, hogy Berki Renáta, Krisztián új felesége folyamatosan fényképeket posztol kislányukról, Natasa Zselykéről.

hirdetés

Hódi Pamelánál végleg betelt a pohár az újdonsült Berki házaspárral kapcsolatban. A celeb pár kapcsolata sosem volt felhőtlen, többször szakítottak, majd újra összemelegedtek. 2017 júliusában már az esküvőjüket tervezték, amit azonban Pamela lefújt, és 2017 szeptemberében végleg szakítottak. 

Fotó: Hódi Pamela / Facebook

Pamela ekkor őszintén vallott arról, hogy ő mondta ki a szakítást, mert már képtelen volt elviselni Berki dolgait: 

Amikor nem szívesen vagy vele, azt várod, hogy elmenjen otthonról, idegesítenek a dolgai, szerintem az már annak a jele, hogy nem vagy szerelmes.

A szakítást követően a sajtó tele volt Hódi és Berki vitáival. Nem tudtak hosszú ideig megegyezni a gyermekelhelyezés ügyében sem. Pamela többször sérelmezte, hogy Krisztián nem tartotta be az egyezségüket Natival kapcsolatban. Berki Krisztián közben feleségül vette Renátát, aki többször is töltött fel közös képet Natasáról, illetve a "közös családjukról".  

Fotó: Berki Krisztián / Facebook

Pamela és Nati hónapok óta tudatosan a karácsonyra készülnek, és ezt Pamela Krisztián tudtára is adta, de Berki semmibe vette a kérését. Berkiék előre hozták a karácsonyt Pamela tudta nélkül, aki ezt rettentően sérelmezte és pert is fontolgat a pár ellen, hiszen "undorítónak és szánalmasnak" tartja a viselkedésüket.

Fotó: Berki Krisztián / Instagram

A folyamatos viták miatt Pamela úgy döntött, hogy innentől kezdve nem tesz ki semmilyen képet a kislányáról, sem a Facebook-, sem az Instagram-oldalára, az utolsó közös képen, melyen Natasával látható, elbúcsúzott a rajongóitól Natkó nevében is:

Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem mert régóta erősek. Erősebb vagyok, mint valaha!!! Ezzel a fotóval búcsúzik Natkó Tőletek...Az Instagramon és a Facebook-oldalamon nem láthattok Róla képeket, videókat, illetve tv és újságcikkeket általam! Információt megosztok, ha úgy van, de nem ígérem! Kérek mindenkit, hogy fogadjátok el, hogy jó cél érdekében függesztem ezt fel. Köszönöm.

Fotó: Hódi Pamela hivatalos Instagram oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek